Ploșnițe de pat

Firma Stop Dăunătorilor este recunoscută pentru abordarea sa profesională și eficientă în combaterea ploșnițelor de pat. Echipa lor de experți în gestionarea dăunătorilor dispune de cunoștințe și tehnologii avansate pentru a identifica, trata și preveni infestarea cu ploșnițe. Procesul lor cuprinde mai multe etape, inclusiv inspectarea atentă a locuinței, identificarea surselor de infestare, tratamente personalizate și monitorizarea ulterioară pentru a se asigura că problema este complet rezolvată.

Metodele folosite sunt următoarele:

  • Ceata rece (ULV) (cu solutie )
  • Pompe de Joasa Presiune tip Vermulel(cu solutie)
  • Fum(cu solutie)
  • Termic( cu abur cald la peste 120 de grade cu apart Cinemax Eradicator)

 

Metodele folosiste le decide Agentul DDD dupa examinarea  locatie respectand Procedurile si legislatia in vigoare.

Un Tratament complet pentru eliminarea Plosnitelor de pat efectuat de catre firma Stop Daunatorilor consta in 3 Interventii:

Se efectueaza prima interventi la un interval 4-8 zile  se efectueaza a-2-a interventie iar la 10-14 zile de la a-2-a interventie se efectueaza a-3-a interventie.

Dupa efectuarea fiecarei interventii 4 ore nu se poate sta in Locatie iar dupa aceea se aeriseste minim 2 ore.

 

Pregătirea spațiului înainte de a se efectua operațiunea de dezinsecție

Se spala lejeria de pat la peste 60 de grade celsius, se aspira salteaua la cusaturi si rama de pat la imbinari. Se aspira pe la plinte iar sacul de la aspirator se arunca.

Se acopera mancare sau se baga in frigider ca solutia sa nu ajunga in contact cu mancarea.

Jucariile pentru copii se acopera sau de baga in saci.

Dupa operatiunea de Dezinsectie se spala mesela sau vesela.

 

 

Impactul negativ al infestării cu ploșnițe de pat

Infestarea cu ploșnițe de pat poate duce la probleme de sănătate, cum ar fi mâncărime intensă, iritații ale pielii și, în cazuri rare, reacții alergice. De asemenea, acestea pot afecta calitatea somnului și starea generală de bine a persoanelor afectate.

Soluții de combatere a ploșnițelor de pat: Există diverse metode pentru a combate infestarea cu ploșnițe de pat, însă este important să se acționeze cu precauție pentru a evita răspândirea acestora în alte zone ale casei. Spălarea constantă a lenjeriei de pat la peste 60 de grade celsius(la aceasta temperatura ouale si plosnitele sunt distruse), aspirarea regulată a mobilierului . Cu toate acestea, pentru o soluție definitivă, este recomandat să apelați la serviciile unei firme profesioniste în gestionarea dăunătorilor.

Ploșnițele de pat pot fi o provocare dificilă în mediul casnic, însă cu ajutorul unei firme specializate precum Stop Dăunătorilor, puteți scăpa definitiv de această problemă. Asigurați-vă că abordați prompt și eficient infestarea cu ploșnițe, pentru a vă asigura că aveți un mediu sănătos și confortabil în locuința dumneavoastră

Stop Dăunătorilor reprezintă partenerul de încredere pentru spitalele care doresc să-și protejeze mediul medical prin servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare de înaltă calitate. Cu angajamentul nostru față de siguranță și calitate, contribuim la promovarea unui mediu hospitalier sănătos și fără riscuri.

Calea Sever Bocu Nr.18, Jud. Timis


Call Now Button