Servicii de Deratizare, Dezinsecție și Desinfecție Profesionale

Bless Instal SRL oferă servicii de Dezinfecție, Dezinsecție și Deratizare în Timișoara și întreaga țară, Firma este autorizată de DSV Timiș. Personalul nostru este calificat, având pregătirea profesională pentru a efectua serviciile DDD . Materialele (substanțele) utilizate sunt cuprinse în listat aprobată la zi de Ministerul Sănătății.

Clienții noștri fideli

Responsabili

Legislație

Legea nr. 344/31.0 privind stabilirea și sancționarea contravenienților la normele legale de igienă și sănătate publică prevede la art.11: „este contravenție și se sancționează cu amendă de la 2.000 RON la 8.000 RON, neefectuarea periodică, conform normelor de igienă, a dezinsecției și deratizării.

Ord MS nr. 536/1997 Lucrările de dezinsecție se fac atunci când este nevoie, odată la minim 3 luni. Lucrările de deratizare se fac atunci când este nevoie, odată la minim 6 luni (primăvara sau toamna).

Privind asistența de sănătate publică, publicată în Monitorul Oficial nr. 204/1998, stipulează la cap. 5, art. 28: „Agenții economici și celelalte persoane juridice sunt obligate să asigure fondurile și condițiile necesare pentru aplicarea măsurilor de dezinsecție și deratizare periodice”.

Ne adresăm

Persoane fizice

În apartamente la casă, spații verzi, deținute sau în chirie.

Persoane juridice

Firme mici și mari, restaurante, magazine saloane de înfrumusețare, școli, grădinițe instituți publice…, fie că ai nevoie de un contract cu intervenți periodice sau doar intervenți pentru eliminare unor dăunători nepoftiți.

Asociații de locatari

Scări de bloc sau imobile constituite ca asociații de proprietari sau locatari.

Call Now Button